Venus Green + inbouwhaarden op hout - M-Design | Vuur en Vlam

Venus Green + inbouwhaarden op hout - M-Design

Venus Green + inbouwhaarden op hout - M-Design
Merk: 

De inbouwhaarden van het type Venus Green + zijn zodanig ontworpen dat deze gemakkelijk te plaatsen zijn mits aanpassingen aan de bestaande schouw  of in een nieuw te bouwen schouw.

De brandkamer kan volledig uit de buitenmantel schuiven. Hierdoor kan één enkele persoon het toestel gemakkelijk plaatsen en is een tweede hulp maar enkele minuten nodig om de brandkamer er terug in te schuiven. Zo kan men later nog aan de schouw werken in geval van problemen, zonder dat de inbouwhaard er volledig uit moet.

De Venus is een van de weinige inbouwhaarden welke zowel met als zonder ventilator kan branden. Bij gebruik zonder ventilator worden er 2 warmeluchtuitgangen aangesloten. De haard is zo geconstrueerd dat bij aansluiting zonder ventilator, maar met de warmeluchtuitgangen, de lucht volledig aan de voorzijde van het toestel wordt aangezogen, van onder en langs de bovenzijde. De warmte die vrijkomt wordt op natuurlijke wijze aangezogen. Deze zuigkracht is zo groot dat de temperatuur boven het vuur niet meer dan 60° wordt. Door onze speciale constructie komt de warme lucht er langs de roosters met zo’n snelheid uit dat men hier zou zweren dat er wel een ventilator gebruikt werd.

Te plaatsen zonder afwerkingskader of met afwerkingskader van 4 of 7 cm, verkrijgbaar in optie.

Technische fiches op aanvraag te verkrijgen.

 

Model Venus 700 Green +

Vermogen

8 - 10 kW

Afwerkingsmaat

754 x 450 mm

Model Venus 850 Green +

Vermogen

9 - 11 kW

Afwerkingsmaat

904 x 500 mm

Model Venus 1000 Green +

Vermogen

10 - 12 kW

Afwerkingsmaat

1054 x 550 mm

Model Venus 630 Green +

Vermogen

8 - 10 kW

Afwerkingsmaat

684 x 549 mm

Model Venus 730 Green +

Vermogen

9 - 11 kW

Afwerkingsmaat

784 x 649 mm

 

Energielabel: 
A