Stekene | Vuur en Vlam

Stekene

Rookkanalen voor gashaarden

Lees verder over Rookkanalen voor gashaarden

Wanneer beslist wordt om een nieuwe gashaard te plaatsen, dan moet je er rekening mee houden dat ook het rookkanaal moet voldoen aan de huidige normen.  Bij gesloten gashaarden moet het rookkanaal tegelijkertijd zorgen voor de aanvoer van de verbrandingslucht (zuurstof) en voor de afvoer van de verbrandingsgassen. 

 
 

Houthaarden

Lees verder over Houthaarden

Niets is zo gezellig als samen het het gezin, familie en vrienden te genieten rond de dansende vlammen in de haard. Hout branden is en blijft een authentieke beleving en is ook een gezellige bron van warmte. 

Wie zijn wij?

Lees verder over Wie zijn wij?

Reeds meer dan 30 jaar (sinds 1986) is Vuur & Vlam een speciaalzaak in houthaarden en gashaarden.  Naast de installatie van uw haard, kunnen we ook zorgen voor de volledige afw

Gashaarden Bellfires

Lees verder over Gashaarden Bellfires

Bellfires biedt een uitgebreid en gevarieerd gamma gesloten sfeerhaarden op gas aan voor nieuwe schouwen en wanden. De gashaarden (4 modellen) met open verbranding vervolledigen het gamma en zijn geschikt om in te bouwen in een bestaande sierschouw of open haard.

Rookkanalen en schouwen

Lees verder over Rookkanalen en schouwen

Renovatie bestaand rookkanaal

In oudere woningen krijgen we meer en meer te maken met beschadigde en slechtwerkende rookkanalen. Vooral wanneer een nieuwe haard geplaatst wordt die nu moet voldoen aan de nieuwe, strengere normen, kan dit problemen geven.

Projecten

Lees verder over Projecten

Een nieuwe haard gaat heel vaak ook samen met een nieuwe inrichting van uw interieur.  De omkadering rondom de haard is dan ook van groot belang.  Dit kan een strakke schouwmantel zijn  of een multimediawand met geïntegreerde boekenkast of bureau en afgewerkt met natuursteen tabletten.   Wij kunn