Moderne sierschouwen | Vuur en Vlam

Moderne sierschouwen

Een gezellige woonkamer komt helemaal tot zijn recht met een mooie sierschouw. Sierschouwen bestaan in veel verschillende vormen en stijlen. Wij ontwerpen en plaatsen zowel moderne sierschouwen als klassieke en landelijke sierschouwen.

Moderne en design sierschouwen

Er bestaan heel wat mogelijkheden om een moderne of design sierschouw in uw woonkamer te integreren. Niet alleen het uiterlijk, de stijl en de vormgeving bepalen het uitzicht. Ook de toepassing speelt een belangrijke rol.

U kan uw sierschouw gebruiken met verschillende modellen inbouwhaarden, gashaarden, inbouwcassettes, kachels of als een goeie ouwe open haard. Uiteraard zorgen wij ook voor het leveren, plaatsen en in dienst stellen van deze verschillende soorten kachels en toepassingen.

Sierschouwen: stijlen en materialen

Stijl en uitzicht worden bepaald door het soort materiaal dat gebruikt wordt. In moderne sierschouwen kunnen heel wat materialen gebruikt en gecombineerd worden. Verschillende soorten steen, MDF, gelakt, glas, aluminium, … je kan het zo gek niet bedenken of je kan het gebruiken en combineren tot een strakke, stijvolle moderne sierschouw. De voorbeelden op deze website spreken voor zich. Gebruik ze gerust als ideeënhoekje voor uw eigen ontwerp.

En wat dacht je van een heuse TV wand, multimediawand, TV-meubel of boekenkast met een geïntegreerde haard? Kom gerust eens langs in onze gezellig ingerichte toonzaal, waar gedemonstreerd wordt met verschillende haarden op hout en gas.

U vindt er heel wat ideeën en voorbeelden. Wij helpen en adviseren u graag om uw sierschouw mooi te combineren tot een persoonlijk geheel. Door onze eigen plaatsingsdienst zorgen wij ervoor dat uw sierschouw bovendien op een vakkundige manier wordt afgewerkt.

Moderne vertikale sierschouw met M-Design Luna Gold 550V
Moderne sierschouw met Luna 1150 M-Design doorkijkhaard
Moderne schouw met Phenix 1000 Bodart & Gonay
TV-wand met ingebouwde gashaard Cosmos 145 Bodart & Gonay
TV-wand en ingebouwde kasten met Luna 1150 gashaard M-Design
Moderne sierschouw met Cosmos 145 Bodart & Gonay
Moderne, vertikale sierschouw met Luna Gold 550V M-Design
Moderne sierschouw en tv-wand met Luna Gold+ 1000H gashaard van M-Design
Moderne tv-wand met discrete Vertical Bell Large Hidden Door Bellfires
Moderne sierschouw met Cosmos 145 Bodart & Gonay
Haardwand met hoekhaard Luna Gold+ 900CR M-Design
Haardwand zwart gelakt staal met True Vision 850VL M-Design
Strakke schouwmantel met View Bell York 3 Bellfires en tablet in natuursteen
Kastenwand  met Luna Diamond 1000CR M-Design en sokkel in natuursteen