Inbouwhaard Infire Green - Bodart & Gonay | Vuur en Vlam

Inbouwhaard Infire Green - Bodart & Gonay

Inbouwhaard Infire Green - Bodart & Gonay

De Infire Green, die voorzien is van een buitenluchttoevoer, behoort tot de allernieuwste generatie inbouwhaarden met hout, ontwikkeld door de ingenieurs van Bodart & Gonay, net zoals de Design en de Optifire Green.

Dankzij het totaal nieuwe verbrandingsprincipe, haalt deze inbouwhaard uitzonderlijke resultaten, zowel wat CO-uitstoot en emissie fijn stof betreft (binnen de Europese normen voor 2017) als wat het rendement van het toestel zelf betreft.

Achter de strakke voorzijde, beschikbaar in twee afwerkingen - traditionele metalen voorzijde of glazen voorzijde (screening) - gaan talrijke technische snufjes verborgen, zoals de toevoer van buitenlucht,  een perfecte dichtheid (die hem geschikt maakt voor passieve huizen), bredere evacuatiebuizen of de mogelijkheid om de warmte naar andere kameres te voeren...

Omdat hij perfect gedicht is en de verbrandingslucht van buiten aanvoert, kunnen deze inbouwhaarden vanaf nu zonder probleem geïntegreerd worden in een passief huis of een huis met laag energieverbruik.

Model Vermogen Afmetingen venster

Infire 680 Green

Infire 740 Green

Infire 800 Green

Infire 1000 Green

9 kW

10 kW

10 - 11,5 kW

11,5 - 13 kW

537 x 319 mm

597,5 x 359 mm

665 x 384 mm

845 x 384 mm