Inbouwhaard Design Green - Bodart & Gonay | Vuur en Vlam

Inbouwhaard Design Green - Bodart & Gonay

Inbouwhaard Design Green - Bodart & Gonay

Net zoals de Infire Green en de Optifire Green, is de Design Green een houthaard van de laatste generatie. Deze inbouwhaard haalt ook de uitzonderlijke resultaten,  zowel wat CO-uitstoot en emissie fijn stof betreft (binnen de Europese normen voor 2017) als wat het rendement van deze inbouwhaard zelf betreft.

Zijn absoluut innoverende ontwerp geeft hem meteen een bevoorrechte plaats tussen de meest krachtige en ecologische inbouwhaarden van het gamma Bodart & Gonay.

Wat de esthetiek betreft, bezorgt de afwezigheid van een aslade en een klapdeur aan de voorzijde hem een uiterst fijne lijn, die een onverhinderd uitzicht geeft op het vlammenspektakel.  Het model Design  biedt U een prachtig zicht op het vuur met de veiligheid van een gesloten haard.

Het verhindert deze inbouwhaard niet om van dezelfde technologie te kunnen profiteren als de andere haarden van het gamma: een thermostaat,  een thermocontact,  een microswitch,  inox dichtingen,  verstelbare vlamplaten die een maximaal rendement en een hoog vermogen garanderen, warme lucht uitlaten, enz…

Omdat deze haard perfect gedicht is en de verbrandingslucht van buiten aanvoert, kunnen deze inbouwhaarden vanaf nu zonder probleem geïntegreerd worden in een passief huis of een huis met laag energieverbruik.

Model Vermogen Afmetingen venster

Design 700 Green

Design 800 Green

Design 1000 Green

11 - 12,5 kW

10 - 11,5 kW

11,5 - 13 kW

565 x 464 mm

665 x 384 mm

845 x 384 mm