Gashaarden: comfortabel en gezellig verwarmen | Vuur en Vlam

Gashaarden: comfortabel en gezellig verwarmen

gashaarden

De gashaarden zijn een zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en rendabel alternatief voor een houtkachel. Gashaarden kunnen perfect gecombineerd worden met zowel moderne sierschouwen als landelijke sierschouwen.

De gezelligheid van een gashaard

Gashaarden leveren de gezelligheid van het haardvuur zonder zorgen, al dan niet met levensechte namaak-houtblokken. De brandstof wordt moeiteloos aangevoerd en de warmteafgifte is perfect regelbaar met de afstandsbediening. Dat kan altijd zowel met een thermostaat gebeuren als handmatig.

Plaatsing gashaarden

Onze gashaarden worden ingebouwd in wand of sierschouw, of in een bestaande open haard, mits de nodige aanpassingswerken. Gashaarden produceren gezellige stralingswarmte door de keramische ruiten, maar daarnaast ook extra convectiewarmte.

Onze gashaarden zijn voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. De verbrandingslucht wordt direct van buiten aangevoerd via het concentrisch rookkanaal door de gevel of door de schouw. Het rendement van gesloten haarden ligt wel veel hoger dan bij open gashaarden.

Gashaarden hebben een lange levensduur en vragen weinig onderhoud.

Wij vertegenwoordigen de volgende merken gashaarden:

Bellfires biedt een uitgebreid en gevarieerd gamma gesloten sfeerhaarden op gas aan. Elke haard wordt vervaardigd met de grootste zorgen en er worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. Er wordt telkens een uniek pakket samengesteld volgens de wensen van de klant.  Naast de vele design gashaarden is er nu ook een ruim gamma aan inzet gashaarden.  Door de beperkte afmetingen zijn deze inzethaarden ideaal om te plaatsen in een bestaande schouwmantel of om uw bestaande gas- of houthaard te vervangen.  

M-design is het merk bij uitstek voor gastoestellen met hoog rendement, een primeur op gebied van gas.  M-Design heeft een uitgebreid gamma aan gashaarden, waar de nadruk gelegd wordt op een strak design, een perfect regelbare temperatuur, heel gebruiksvriendelijk en een grote keuze aan branderdecoratie.