Gashaarden: comfortabel en gezellig verwarmen | Vuur en Vlam

Gashaarden: comfortabel en gezellig verwarmen

gashaarden

De gashaarden zijn een zeer comfortabel, gebruiksvriendelijk en rendabel alternatief voor een houtkachel. Gashaarden kunnen perfect gecombineerd worden met zowel moderne sierschouwen als landelijke sierschouwen.

De gezelligheid van een gashaard

Gashaarden leveren de gezelligheid van het haardvuur zonder zorgen, al dan niet met levensechte namaak-houtblokken. De brandstof wordt moeiteloos aangevoerd en de warmteafgifte is perfect regelbaar met de afstandsbediening. Dat kan altijd zowel met een thermostaat gebeuren als handmatig.

Plaatsing gashaarden

Onze gashaarden worden ingebouwd in een wand of sierschouw, of in een bestaande open haard, mits de nodige aanpassingswerken. Gashaarden produceren gezellige stralingswarmte door de keramische ruiten, maar daarnaast ook extra convectiewarmte via warmeluchtkanalen of door een ventilator.

Onze gashaarden zijn voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. De verbrandingslucht wordt direct van buiten aangevoerd via het concentrisch rookkanaal door de gevel of door de schouw. Het rendement van gesloten haarden ligt wel veel hoger dan bij open gashaarden.

Gashaarden hebben een lange levensduur en vragen weinig onderhoud.

Wij vertegenwoordigen de volgende merken gashaarden:

Vuur en Vlam kiest om samen te werken met de bekende haardenfabrikanten M-Design en Bellfires. Beide merken stellen de hoogste eisen aan kwaliteit, zowel in techniek, materialen en design en beschikken over een uitgebreid gamma aan gashaarden.

 

Derby Large 3 Bellfires
Vertical Bell Medium tunnel 3 Bellfires
View Bell Large 3 Bellfires
Luna Diamond 1600DC M-Design
True Vision 850DVL M-Design
Rustica M-Design